marți, 3 martie 2015

February

Pentru mine februarie a fost o luna a filmelor, cam de la jumatatea lunii am simtit ca fac si eu ceva, dar in general mi-au placut activitatile mele. Pe cinci terminasem cu examenele si m-am intors acasa, la Focsani. Am fost la o reuniune de familie draguta, nu imi mai vazusem rudele de ceva timp, deci a fost oarecum binevenita ( desi trebuie sa recunosc nu sunt adepta reuniunilor :D ) .

M-am intalnit cu Madalina timp de o ora, cred in vacanta intersemestriala( de care v-am mai vorbit putin si pe aici) si in rest am mai lenevit pe acasa si m-am uitat la filme si seriale.

Mi-am continuat serialele si cand m-am intors in Bucuresti, pana la episoadele aparute, la Reign si Orphan Blake, si apoi am dat-o pe filme si am descoperit ca imi plac chiar foarte mult! 

Am descoperit-o pe actrita Keira Knightley si a fost "dragoste la prima vedere" sau ceva in genul. Imi place foarte mult si mi-am propus sa vad toate filmele in care joaca, pe langa filmele ei am mai vazut cateva foarte dragute, cum ar fi : 

50 de umbre ale lui Grey- Ar fi putut fi mult mai bun, deci nu m-a impresionat, dar trebuie sa admit ca are o coloana sonora foarte placuta, de care m-am indragostit! Ca nota i-as da un 6 .

Stockholm - Mi-a placut foarte mult, mai ales ca un film spaniol ! Actorii mi-au placut si ei, dar ar fi putut dezvolta povestea putin mai mult si sa explice mai multe lucruri, totusi anumite episoade din film se intampla si in viata reala. Mi-a placut, dar fiindca putea fii mai bun, il notez ca un film de nota 8. 

One day - Recunosc, pledez vinovata! Nu l-am vazut pana acum, dar niciodata nu e prea tarziu si uite ca il am trecut pe lista de filme vazute. O poveste foarte frumoasa. Mi-a placut, a fost un deliciu. Nota 9.

Anna Karenina - Si am ajuns si la filmul meu preferat, pe care, da, il notez cu 10 ( si o sa citesc si cartea!) . Atat povestea cat si felul cum au intrepretat actorii si au redat esenta povestii si sentimentul m-au facut sa fiu fascinata...mi-au creat fiori si o placere nespusa de a vedea filmul! Aici am descoperit-o pe Keira Knightley si talentul ei m-a marcat! 

Agora - Un alt film bun, datorita temei pot spune ca merita o nota mare si o atentie desavarsita! Mi-a placut si as mai vedea filme in genul. Merita nota 9. 

Ducesa - Desi am trecut prin nenumarate stari din cauza filmului, pot spune ca a fost ceva ce nu mi-a placut, nu stiu as fi vrut un alt fir al povestii sau poate ceva mai multa implicare a unui anumit personaj. Am intalnit-o din nou pe Keira Knightley intr-un rol exceptional. Nota 9.

Elizabeth: epoca de aur - Datorita subiectului merita nota 9, as fi dat o nota mai mica, deoarece nu am vazut atata implicare din partea actorilor, totusi tema filmului este buna si actrita care a jucat rolul principal, al Elizabetei a jucat foarte bine. Mi-au placut intrigile prezentate si modul cum au fost precepute...gresit! Si morala filmului a fost fantastica...Un film bun! 

Sisi - Nota 10 si cu asta am zis tot. L-as plasa pe acelasi loc cu Anna Karenina ca valoare. Mie una mi-a placut enorm de mult filmul asta. A avut de toate. Absolut de toate! Un personaj exceptional si o actrita buna care s-a potrivit rolului.

Last night - Mi-a placut finalul, desi m-a frustrat rau de tot, totusi o sa il interpretez cum vreau eu. Merita vazut intr-o seara din weekend. Nota 9.

Wild Card - Si il intalnim pe unul din actorii mei preferati, pe Jason Statham. Joaca bine si majoritatea filmelor lui sunt la fel de bune si ...au subiect. Insa filmul asta, desi mi-a placut datorita aparitiei lui si a faptului ca aveam impresia ca ma prind de subiect...si ca tema e asta, ba aia, ba aia..ba niciuna...Totusi fiindca a jucat el, da, stiu, sunt subiectiva...Ii dau nota 7,50.

Princess of Thieves - Un film tot al Keirei Knightley, dar nu unul atat de exceptional. Ii dau un 8 cu indulgenta. Desi e o tema placuta, m-as fi asteptat la mai mult. 

Mandrie si prejudecata(2005) - 10. Alt film facut dupa o alta carte pe care nu am citit-o, dar o sa o citesc neaparat. Mi-a placut foarte, dar foarte mult! Cel putin povestea de dragoste a fost atat de...aparte! Il recomand!

Domino( 2005) - Un film a carei tema imi place in mod normal si destul de interesant structurat si totusi, nu au redat exact ce trebuia din punctul meu de vedere...Sau mai bine spus, cum trebuia. Totusi, e un film bunicel. Nota 7.

The boy next door - Un film de actualitate. Imi place JLo si de aceea l-am vazut, nu foarte wow, dar destul de placut. Film de weekend l-as numi. Nota 8. 

Filmul Wild Card l-am vazut la cinematograf, am fost cu o amica si chiar a fost o seara foarte frumoasa. Poate si datorita companiei mi s-a parut filmul bunicel, desi daca l-as fi vazut singura as fi fost mai critica. 

Tot in februarie, intr-un weekend am avut parte de o experienta frumoasa de care am vorbit aici, iar dupa aceasta experienta m-am relaxat si distrat cu o persoana extraordinara pe care am ajuns sa o indragesc foarte mult, de ea am sa va mai zic cu alta ocazie sigur! 

La sfarsitul luni am fost iar acasa si m-am intalnit iar cu M si am fost in vizita pe la liceu sa ne luam si noi diplomele de Bacalaureat, in sfarsit! Dupa ne-am plimbat prin ploaie si prin oras avand oarecum ceva momente de nostalgie...Timpul chiar trece si lucrurile se schimba, la fel si noi, oamenii... Dar sper ca eu si M sa nu ne schimbam relatie de prietenie...Dar asta doar noi si timp vom decide. 

Martie a inceput bine si rau in acealasi timp, dar despre asta o sa vorbesc cu alta ocazie. Sa vina filmele lunii martie! 

O primavara frumoasa tuturor! 


2 comentarii:

  1. Chiar ca ai privit o multime de filme! Si multe dintre ele foarte bune si interesante. Cred ca as alege dintre ele asa: Anna Karenina (dupa ce as citi cartea, spre rusinea mea nu am citit-o...inca)
    The boy next door, J-Lo joaca in comedii romantice, cred ca ar fi perfect sa inchiei ziua mea cu un astfel de film.
    Agora, despre care am auzit cuvinte de lauda, dar nu am apucat sa-l privesc.
    Le-as alege pe acestea. Acum cu timpul am de furca :))) Abia astept sa mai scrii!
    Lots of kisses and hugs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am privit si sincer, chiar vreau sa o fac in continuare :))

    The boy nexy door e thriller, de data asta JLo ne-a surprins putin. A jucat bine oricum!

    Da! Agora chiar merita cuvinte de lauda! M-a impresionat si a fost si pe o tema pe care o studiez la facultate, e un sentiment satisfactor cand se imbina utilul cu placutul. <3

    E bine ca iti propui sa le vezi, cand iti faci putin timp liber si nu stii cu ce sa iti umpli timpul, ai solutia! :* Multumesc, sper sa scriu mai des.

    Multi pupici ! :* :* :*

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Translate

Popular Posts