marți, 26 mai 2015

Do it !

Mi-am propus de mult timp sa fac anumite lucruri, dar multi factori externi si interni m-au obligat sau m-au influentat in asa fel incat sa nu le fac. Recunosc, mare parte e vina mea, eu singura m-am tras pe mine in jos, cum s-ar zice. Singura responsabilitate pe face o am e cea fata de mine, de aceea imi zic de cele mai multe ori ca trebuie sa fac ce imi place, ce simt ca am nevoie si ce ma defineste si ma face pe mine sa ma simt bine. 
Evident, acum prioritatile sunt altele...Mereu se gasesc altele, dar mi-am promis ca dupa terminarea sesiunii ma voi ocupa de cateva dintre cele mai importante lucruri pe care vreau sa le fac. Va fii o vara plina in care imi voi dori sa muncesc si sa fac si multe altele pe langa lista pe care o voi scrie mai jos, dar...Aceasta lista trebuie dusa la capat! De ce? Fiindca e importanta pentru mine si daca nu imi impun sa o indeplinesc voi simti ca iar pierd lucruri si bucati din...mine !

Iar ce am de facut este :

1. Proiectul "Rashan" - Prea putin stiu de existenta lui, dar si cei care stiu au habar cat de important este acest proiect pentru mine. Daca nu il termin voi regreta toata viata, deoarece e o parte din mine, una din partile care m-au tinut treaza atata nopti si mi-au "stricat"atatea evenimente din viata cu scenarii, idei, momente si...sentimente. Trebuie terminat si scos la lumina! E ca telul meu in viata, nu am sa mor pana nu o sa il termin si o sa il vad... in forma lui cea mai pura si puternica! Imi promit asta mie insami! 

2. LadyFit - Am zis clar ca din cauza sanatatii trebuie sa ma mai misc si eu putin, dar tot aman asta din cauza asa zisei lipse de timp, dar nu...e lenea cea care ma indeamna sa stau in casa si sa nu fac absolut nimic. Dar clar trebuie sa merg si voi merge fix la...LadyFit Gym! Clar ! 

3. Carti - Vreau sa citesc atatea si atatea si ..Oh, Doamne, numai numele unor anumite romane deja ma fac sa sar dupa scaun! Vreau neaparat sa citesc macar cincizeci de carti vara asta! Macar!(  Sa nu zic ca la inceputul anului imi propusesem sa incerc sa ajung la o mie de carti...:< ) 

4. Running - Antrenorul meu de fitness mi-a spus odata ca ce nu iti place, iti face cel mai bine...Ciudat mod de a se exprima, nu? Dar el se referea la altceva si eu am inteles altceva ( mereu interpretez - face parte din mine) . Nu imi place sa alerg, dar vreau sa depasesc chestia asta si sa imi cresc rezistenta! vreau sa fac asta pentru mine, sa imi dovedesc ca NU exista...Nu Pot! 

5. Scris - Vreau sa scriu cat mai mult. Toate ideile pe care le am vreau sa le scriu, bune sau rele. Toate scenariile din capul meu vreau sa ia o forma clara si toate intamplarile mele sa fie scrise aici, pe blog...Vreau sa scriu orice, oricand si oricum! Scrisul pentru mine e prea important ca sa renunt la el. 

6. Filme - Sa ma uit la cat mai multe filme. Sa ma relaxez. Sa rad si sa iau o pauza de la viata de zi cu zi si macar pentru 2 ore sa nu mai fiu eu si sa ma concentrez asupra unui film sau serial.

7. Sa cumpar - Carti! Rochii! Pantofi! Genti! Da, vreau sa imi cumpar cat mai multe lucruri. Chiar cred ca am o singura viata si trebuie sa ma bucur de micile placeri ale lumii.

8. Poze - Imi place sa fac poze, nu numai mie, cat si lucrurilor din jur. Imi plac amintirile si vreau sa imortalizez fiecare moment!

9. Calatorii - Sa ies...Nu neaparat sa calatoresc, desi imi place. Sa vizitez alte locuri, parcuri, cartiere...Orice. Orase. Tari. De la cele mai mici lucruri la cele mai mari!

10. Sa invat - Din orice. Sa invat pentru facultate, pentru mine. Sa invat si altceva, sa aprofundez ce stiu si sa aplic asta. 

11. Role - Trebuie sa imi cumpar neaparat role! De ce? Fiindca stiu ca merit asta, macar atat stiu si eu ca merit si e un moft la care nu vreau sa renunt ! Asa ca...ma voi pregatii pentru cazaturile pe care o sa le iau. Macar mintal, daca nu fizic.

12. Sa ma bronezez - Oh da! Asta neaparat! Desi nu eram eu inainte cu bronzul asa mult, acum chiar consider ca trebuie sa fac asta, deoarece ciudat sau nu...Imi place si m-am saturat de pielea mea alba, atat de palida ! 

13. Sa ma bucur - Sa stiu sa apreciez tot ce mi se intampla si sa fiu fericita in fiecare zi a vietii mele, deoarece fiecare zi e diferita si in fiecare zi se intampla ceva. Nu timpul trece pe langa noi, ci noi trecem prin timp fara sa ne dam seama. 


Aceasta este mica mea lista cu cele mai importante lucruri pe care vreau sa le fac. Ar mai fii si altele de spus, dar de ajuns pentru astazi.

O zi frumoasa ! 

2 comentarii:

  1. Este foarte frumoasa lista ta. Bafta in a face fiecare lucru pe care l-ai scris. Sunt convinsa ca fiecare dintre ele iti va aduce satisfactie si o stare de bine.

    Hugs! >:D< :* :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Aww, multumesc frumos Ayase. Sper sa le pot indeplini pe toate!

    Kisses and hugs! O vara frumoasa :* ! >:D< :* >:D<

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Translate

Popular Posts