vineri, 5 decembrie 2014

November

Noiembrie a fost o luna cu de toate, ca sa zic asa. A fost ca o salata amestecata in care si-a facut loc si tonul( nu imi place pestele, sa se inteleaga) ! 

Inceputul lunii m-a prins cu unghiutele mele rosii pe care mi le-am facut cu ocazia balului facultatii la care mi-am facut prezenta. Mi-au placut foarte mult, deoarece a fost pentru prima data cand nu mi-am mai facut extensii de unghii cu forma patrata si mai ales mi le-am facut rosii! Eu de obicei aleg french-ul, sunt stilul mai simplu si culoarea rosie pentru mine e putin cam indrazneata! Dar curios mi-a placut foarte mult si m-am simtit bine! 

Noiembrie m-a surprins intr-o legatura ciudata cu anumite persoane, cu prea multe...Si evident alegerile si consecintele si-au facut aparitia dandu-mi viata peste cap. Inca nu imi dau seama daca a fost o luna buna sau nebuna, tot ce stiu e ca a fost obositoare din multe puncte de vedere si m-a adus in pragul extenuarii, dar chiar si asa a avut momente minunate care mi-au incantat viata si au facut-o sa tresara.  Au fost clipe in care chiar am avut nevoie de o resuscitare, multumiri persoanelor care au executat actul! :)) 

La facultate am inceput saptamana in forta...cu spaniola, dar a fost chiar interesant. Pauza pe care am avut-o am petrecut-o cu doua colege apropiate la Pizza Hut, e localul meu de suflet de langa facultate in care eu una mananc foarte sanatos ( si nu, nu mananc pizza :))) ) . Au mancaruri delicioase, salate de multe feluri si fac niste ciuperci la cuptor minunate! La cursul de literatura am intalnit doi profesori mexicani care ne-au vorbit despre Mexic, mi-a placut mult caci am avut ocazia sa aud accentul mexican si sa aflu mai multe informatii despre ce ma interesa din surse sigure! 

Am vazut un film turcesc care mi-a placut foarte mult! Su ve Ates mi-a atras atentia datorita mafiei! Ce pot sa fac, e un subiect care ma pasioneaza destul de mult si nu atat asupra actelor mafiotice( ?), cat asupra traditiilor din mafie care inca se pastreaza in timp. Plus ca povestea de dragoste a fost una cu adevarat frumoasa!

Balul a fost frumos! Desi nu pot sa spun ca m-am bucurat enorm de el, dar a avut unele consecinte interesante...Cat de ciudat se fac legaturile astea intre oameni! Cum se leaga o chestie de una si apoi aceea de alta si tot asa, nici nu iti dai seama cand se intampla! Oricum m-am distrat alaturi de colegele mele si mi-a placut, poate in anii ce vor urma vom merge mai multe! Cine stie?!

Mi-am facut multe poze la bal in care evident m-am strambat sau am ras prea mult! Poze din cauza carora am fost facute diabolica si poze din cauza carora s-au legat prietenii sau...ceva mai mult! Poze din cauza carora am cunoscut persoane noi...Poze care sa imi ramana in memorie! 

A fost o chestie legata de bal, din cauza lui sa zic asa s-a intalnit trecutul cu prezentul si cu viitor. Pacat ca au dat eroare toate. Trecutul nu il voi uita prea curand, caci nu vreau...Inca sper la o anumita chestie, desi stiu ca sunt slabe sanse. Prezentul de atunci e trecut acum si ma bucur de asta, iar viitorul e prezent si e intr-o incertitudine complexa care ma face sa vreau sa dau foaie si ceva mic si masochist ma tine captiva...Banuiesc ca trebuie sa am rabdare, chiar daca in joc sunt investite sentimentele si timpul meu. 


Ma bucur ca am invatat multe...Am inteles ca sunt lucruri pe care nu le poti controla cu inima sau cu creierul, sunt lucruri care pur si simplu se intampla si trebuie sa le iei ca atare, sa accepti asta, chiar daca iti este greu sa intelegi, deci nu o faci, caci nu poti! Si sunt lucruri in care trebuie sa te decizi chiar daca rezultatele sunt dezastruoase si te dezamagesc! Uneori...e mai bine sa alegi partea dureroasa si eficienta, decat sa incerci sa menajezi lucrurile!

M-am uitat la filmul "If I Stay" si chiar a fost dragut, mi-a ramas in minte un citat interesant caruia ii dau dreptate. " Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri" Oare nu asa patim cu totii?"

Am avut momente in care m-am simtit mai mult moarta decat vie, fara vise, fara speranta, fara...nimic, dar in acelasi timp am avut momente in care m-am simtit plina de speranta si am crezut ca pot face orice imi propun. Si pana la urma...asa e! 

Am dat primele mele partiale din timpul facultatii si a fost interesant... La unul am gresit evident destul de mult, iar la celalalt am fost mai multumita de mine, desi punctajul nu m-a bucurat, acum astept rezultatele la primul. Presimt ca nu va fi foarte incantator. Si astea au fost la spaniola, la ebraica nici nu vreau sa ma gandesc ! :D

Am inceput sa citesc Ai suru- A iubi de Ioana Nitobe Garrison...Asteptam sa imi cumpar cartea asta de foarte mult timp, din pacate va dura ceva pana o sa o termin, totusi imi place un citat mult din primele pagini. "Cand esti tanar, folosesti intotdeauna cu mare usurinta acest cuvant: Niciodata!"

Imi place citatul fiindca in noiembrie am facut lucruri pe care nu credeam ca am sa le fac vreodata sau imi jurasem ca nu am sa le fac niciodata sau daca am sa le fac ...nu asa. Si e amuzant cum s-au intamplat si mi-au placut si m-au enervat. E cert ca am facut ceva nou in noiembrie :)) Multe lucruri de ceva nou... Se aduga la capitolul experienta de viata! 


Si am avut cel mai frumos weekend alaturi de prietenii mei in micul meu oras Focsani :)) ! Da, a fost dragut...Chair mai mult de atat. Eu am venit de la Bucuresti, prietena mea Madalina ( alias constiinta mea enervanta) a venit de la Iasi, iar Alex a venit de la Brasov...Si am facut o intalnire monstruoase cu clipe de tot rasul si plansul. Ne-am distrat! Si asta mi-a placut...Am putut sa rad si eu cu adevarat si sa zambesc natural, prea multe zile mimasem asta! 
Si evident am facut poze, multe poze! Doar ne trebuiesc amintiri! 

Si ultima zi de noiembrie mi-a jucat putin o festa amuzanta, dar frumoasa...de cativa kilometrii pana in Germania! :)) Serios, credeam ca am o pasiune doar pentru tarile nordice! :)) Ce urat! Dar...niciodata sa nu spui niciodata. 

A fost un noiembrie plin, sunt curioasa ce catastrofe imi aduce decembrie!

2 comentarii:

  1. Îmi amintesc când mi-am făcut și eu prima oară unghiile roșii, am trecut de la negru-alb-transparent la roșu și a fost ca un fel de boost. M-a făcut și pe mine să mă simt foarte bine cu mine. :))

    Mă bucur că te-ai distrat și își place atmosfera de la facultate. Într-adevăr facultatea - mă refer mai ales la noile cunoștințe și amicițiile, prieteniile care se leagă - nu se compară cu nimic.

    Îți urez cât mai multe reușite și cât mai multă distracție. :*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Cum intru cam greu pe mail, nu primesc notificarile, asa ca scuza-ma ca raspund asa greu.

    Multumesc frumos! Banuiesc ca fiecare experienta noua e unica in felul ei.

    Kisses and hugs ! <3

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Translate

Popular Posts