luni, 3 februarie 2014

Mult zgomot pentru nimic

Vazand atatea cazuri, auzind si urmarindu-le( in filme, la TV, in carti) m-am gandit sa scriu si eu o chestie :)) Evident, talentul meu nu isi mai spune cuvantul de ceva timp, dar am incercat ceva nou, sa zic...Nici prea serios, nici prea amuzant, nici dramatic...Care se incadreaza oarecum in tipar. ^^

*

Unele povesti de dragoste pot fi amuzante, dar intotdeauna se vor dovedi a fi dureroase...Chiar si numai putin, daca nu mult. Unele povesti de dragoste sunt doar mofturi, altele obsesii...Altele iubiri adevarate. Da, imi plac povestile de dragoste, sa le vad, sa la traiesc, sa le povestesc, sau...Sa le scriu. M-am gandit la eroi mei fiind intrigata de viitorul lor, ingrijorata, dar si foarte amuzata. 

Mister S e prototipului lui Miss S, iar Miss S ar putea fi prototipul lui Mister S, din moment ce da...E fata. 

L-a vazut in poze si i s-a parut dragut, lucru destul de bun pentru inceput. Era ideal, frumos, brunet...Se incadra perfect in idealurile sale, insa existau anumite chestii care erau in plus: timiditatea lui de exemplu. Vorbea despre el de la inceput, era vesela si chiar incantata, ca atunci cand vezi pe raft o jucarie noua, frumoasa si vrei sa o ai si faci tot posibilul ca sa o obtii, dar nu inainte de a te asigura daca indeplineste anumite cerinte. Pentru ea indeplinea, asa ca...a mers mai departe. Pentru ca lumea noastra(virtuala) da posibilitatea unor oameni sa se cunoasca cat de cat si sa converseze chiar bine( in intimitate dar fara a fi intimi totusi) ea deja isi formase o parere despre el si vroia mai mult, poate manata initial de curiozitate si de o doza de indrazneala caracteristica feminina in cazul acesta, ca sa nu spunem altfel...

Si uite asa a doua zi calatoream spre alt etaj superior in etapa vietii, mergeam sa facem cunostinta . I se parea dragut si zambea cand vorbea de el si era putin agitata initial cand trebuia sa se duca sa il vada ( cum "timiditatea" lui ii lansasei provocarea de a il vizita ea pe el) . Au iesi amandoi in afara serviciului pentru a discuta pe larg, erau draguti, se potriveau ca inaltime si ca tipar. Formau la prima vedere un cuplu placut, dragut, ea frumoasa, el dragut, el razand, ea zambind amuzata. Erau perfecti... Ei si? Perfectiunea nu e simpla.

Zambea, radea si toata ziua parea ca se gandea la el.

Poate Miss S nu isi da seama efectele pe care Mister S le are asupra ei. In primul ei fizionomia ei se schimba cand il vede si dupa ce il vede si chiar si inainte . Inainte e putin incruntata ca nu l-a vazut sau nu maai stie nimic de el, apoi cand il vede e toata un zambet amuzat, incantat... usor retinut, si apoi e toata un zambet, pana cand se enerveaza ca se gandeste asa la el. E splendida...Cum numai o femeie indragostita poate fi.

Sunt momente amuzante si placute privite din afara. De exemplu cand se intalnesc la serviciu si el vine la ea, o saluta, se aseaza langa ea si se apeala usor spre ea. Iar ea zambeste si il priveste asa...Fermecata, zambitoare, iar colegele barfitoare o invidiaza. Ar putea parea doar buni prieteni, daca nu ceva mai mult...Desi simple cunostinte, sau amici, ar fi cam greu...

Mai ales cand el pleaca cu alt scop si se opreste din drum doar fiindca o vede pe ea. Si vorbesc, prostii, subintelesuri, glume amuzanto-serioase. Iar starile ei sunt confuze, de la euforie la furie. Dar e asa draguta cand se infurie si sprancele ei iau alta forma si devine imbufnata...Iar el e acolo doar pentru a o face sa ii treaca supararea.

Discutiile de pe internet sau doar schimbul de zambete e amuzant, frunstrant, dar si...Plin de emotii, de ganduri, de incertitudini. O face sa se intrebe multe chestii si nu isi da seama cand devine nervoasa, contrariata si cand incearca sa se convinga singura ca nu inseamna nimic, ca e doar un moft si vrea sa treaca mai departe. Dar nu poate, sau mereu cand isi zice stop se gandeste el sa o salute ^^ Hihi...

Lui Mister S nu ii este indiferenta, de fiecare data cand o vede o baga in seama, o saluta, ii zambeste...O atinge pe obraz, pe gat...In "joaca", dar chiar si asa, tot dragut e...Tot tandru si fermecator este. Vine la ea cand e liber, ii tine ritmul la glume, ceea ce conteaza, caci daca nu i-ar fi placut de ea macar putin, s-ar fi rezumat la doar un salut... Nu-i asa?

Faptul ca au posibilitatea de a se vedea zilnic i-ar ajuta mai mult daca amandoi ar avea curajul sa isi exprime direct " cerintele"...:)) Bine, sentimentele de fapt...Dar incertitudinea si frica sunt mereu factori care distrug lucruri care ar putea deveni cu adevarat frumoase.

Ca sfat in "dragoste" sau in ale mofturilor ...Nimic nu e folositor. Sfaturi nu exista. Nici retete si nici...nimic. Serios acum sunt lucruri care se intampla pur si simplu, toate au un scop, toate te invata ceva, totul reprezinta ceva. Poate nu stim acum, dar vom afla. Important e sa avem incredere in noi si sa fim puternice.

Miss S trebuie sa fie puternica pentru ea, e frumoasa, e desteapta, e complexa, doar e femeie... Iar el...Nu e primul, nici ultimul...Chiar daca el reprezinta prototipul. :)



2 comentarii:

  1. Scrii foarte frumos, si tocmai pt ca ai un stil feminin, romantic atat de ... pot spune ca imi amintesti de Carrie Bradshaw din Sex and the city uneori prin astfel de postari.
    Ai subliniat perfect femeia, ea este complexa, este o multitudine de stari, unele de moment altele care sunt trairi constante. Bravo.
    Si totusi, vreau mai mult! Nu ma refer la scris, ma refer la blog. Scoate-i background-ul negru. Pune-l pe alb, ce scrii va fi citit mai usor. Schimba-i putin numele intr-unul ceva mai complex, fie ca este vorba de ceva care te inspira sau ceva care te reprezinta. Ceva frumos ca tine!
    Mergi mai departe, poate iti faci o pagina de fb pt blog, si scrie des, mai mult, lasa ideile sa curga pt ca ai potential.
    Multi pupici! Daca ai nevoie de ajutor pt blog,I'll be glad to help!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos, Xaara! Ma simt atat de incantata si fericita din cauza a tot ce ai zis ! O sa indraznesc sa apelez la tine pentru sfaturi si mai multe :D Merci mult :*

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Translate

Popular Posts