marți, 31 decembrie 2013

Bun venit, 2014 !

Am mari asteptari de la tine, asa ca fii bun si vino cu ganduri curate si linistite. Tu reprezinti schimbare, caci tu vei reprezenta inceputul unor multe lucruri noi in viata mea, te astept, sunt intrigata si in acelasi timp stiu ca imi e putin frica, dar...Sunt asa emotionata.

Ma vei lua incet, trecerea va fi usoara, acum reprezinti sperante, idealuri, vise, forta, agitatie,curiozitate, teama. Le voi astepta cu calm, dar si cu ceva nerabdare ascunsa. Imi pun multe sperante in tine si sper ca ma vei ajuta sa le pun in aplicare si sa imi primesc rezultatele dorite. Ochii imi sclipesc gandindu-ma la tine, asa ca ...Vino. Eu sunt aici, in asteptarea ta, te voi primi cu bratele deschise, nerabdatoare si curioasa.

Siii...Iata-te la sfarsit 2013. Mi-ai oferit atatea experiente, atatea zambete, lacrimi, sperante ruinate, vise indeplinite... Maturitate. Experienta. Atat de multe incat nu mi-ar ajunge paginile sa iti explic cate mi-ai aratat si... Iti multumesc. Chiar pentru tot, chiar si pentru acele momente in care nu am fost fericita, sunt bune si ele. 

Acum privesc spre viitor, il astept...Stiu ca va veni poate nu calm, poate nu dragut, dar...E viitorul meu si sunt pregatita sa il infrunt. Ma multumesc ca am avut sansa sa mai traiesc, inca un an, sa mai apuc sa vad noaptea si ziua, multumita de sansa ca traiesc, ca am strictul necesar, ca imi am familia si prietenii!

Va doresc tuturor un an mai bun, mai fericit si mai implinit! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Translate

Popular Posts