vineri, 24 octombrie 2014

Lost Paradise

Si razi...Razi pana cand incepi sa plangi, dar continui sa razi. Ai crezut ca ai trecut peste, dar niciodata nu ai facut asta si nici nu ai vrut cu adevarat asta. Ai zis azi ca inchizi subiectul, ca maine nu il  mai deschizi si poimaine e o relicva pe care s-a asezat praful.

 Dar trece o zi, chiar doua si inca te gandesti intens la acelasi lucru, la acelasi zambet si aceleasi buze care te-au fascinat si te-au facut sa te simti cum nu te-ai simtit niciodata. Ai gustat
din acel delir si te-a facut dependenta inainte sa stii macar ca ai muscat doar putin. Desi intelegi logica situatiei si vezi partea practica, reala, nu poti sa treci mai departe. Sa pui punct inseamna prea putin, nu e vorba de dorinta ta de a se sfarsi, ci e vorba de timp, timp sa accepti ca e momentul sa ...lasi totul sa decurga de la sine. fara sa speri in ceva ce e inutil de incercat. Dar te incapatanezi si varsta ta isi spune cuvantul...Vrei, dar cand ai te speri si nu te poti controla, nu poti controla ce simti. Il vrei pe el, dar intervine un altul si altul...Si nu mai stii ce vrei, pe cine vrei, daca simti, sau nu simti...Daca e abandon total sau e vorba de regrete. Esti confuza, esti atat de nestiutoare si te pierzi din ce in ce mai mult intr-o lume a dorintelor si a cliseelor. E un clieseu...

Te-ai pierdut in vise. Nici nu stii ce mai vrei de la ei sau de la tine, de la viata. Si inca nu ai vazut partea cea rea si cea grava.

Nu e numai vorba ca nu esti tu, esti tu, dar partea aia dependenta cere...Si daca nu poti avea ce vrei ( sau se presune ca vrei) te afunzi in lucruri care iti distrug viata incetul cu incetul. Si uiti ca nu e numai viata ta. Chiar daca nimeni nu te vede...Pe tine. Dependenta mica...Dozele mici se transforma pe zi ce trece in doze mai mari. Dozele de fericire...Mici, dar sigure, scumpe, dar esentiale. Iti distrugi sufletul si...Venele, sangele, esenta, plamani...Ce mai? Organele. Dar inima...Chiar si in cel mai puternic delir se simte goala, dar vibranta de durere. Se simte insangerata de parca ar avea hemoragie. 
Dar tu razi si apoi plangi. Stari de exuberanta totala...Apoi de depresie exacerbata! 

Si pozezi in fericire ca apoi sa astepti sustinere in dezamagire... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Translate

Popular Posts