duminică, 22 februarie 2015

Make up by Special Koko

Am avut un sfarsit de weekend cu adevarat frumos! Mi-a placut foarte mult! Pot spune ca saptamana aceasta a fost in general buna, insa vreau sa vorbesc despre o activitate frumoasa de astazi, voi reveni mai tarziu cu un post despre cate lucruri am facut zilele trecute. 

Citind blogul lui Koko, pe care il gasiti aici am avut ocazia de a participa la o sesiune de machiaj gratuita cu fondurile de ten de la Vichy realizata de aceasta. 

Eram fericita cand invatam cate ceva nou de pe blogul ei sau aflam ceva interesant, desi nu m-am adresat acesteia niciodata, poate si din cauza felului meu timid de a fi, dar mi-am luat inima in dinti si am facut-o in final si nu am regretat. Asa ca am contactat-o si m-a programat astazi, astfel am facut cunostinta cu ea.

Pe langa faptul ca in ea am vazut un om pasionat de ceea ce face, am fost uimita cand am vazut rezultatul final al talentului ei pe chipul meu. Pot spune ca am fost fascinata de felului ei de a machia! La un moment dat, fiind cam tacuta si din cauza emotiilor  ( sunt o persoana prea emotiva), dar si din cauza faptului ca o priveam cat de concentrata era si cat de repede se misca si cu ce dexteritate si siguranta de sine lucra, mi-a spus ca pot vorbi fara nicio problema cu ea. Si chiar mi-a facut placere! 


Ma incanta cand vad astfel de persoane frumoase in adevaratul sens al cuvantului( atat interior, cat si exterior) si am ocazia sa le cunosc. 


Pe langa faptul ca mi-a daruit aceste momente frumoase in care mi-a machiat chipul si m-a facut sa ma simt bine, am primit si un cadou din partea acesteia : o crema hidratanta Aqualia Thermal si o apa termala Vichy. Astfel de momente cu oameni minunati si intamplari  placute fac viata mult mai frumoasa !




Va invit sa ii urmariti blogul si sa descoperti ceea ce am descoperit si eu : un om talentat si pasionat de ceea ce face care impartaseste din cunostintele ei si celor din jur.



6 comentarii:

  1. Arati superb! Imi place machiajul enorm de mult! <3 Ti-a scos ochii in evidenta foarte frumos, este subtil si totusi se disting culorile si rujul imi place ca nuanta.
    WOW! You met Koko! <3 cat de tare! Este un make-up artist pe care il recomand de fiecare data cand ma intreaba cineva despre asta, le dau link catre blogul si canalul ei de youtube. Pe langa asta, este un om extraordinar. Ma opresc aici :)))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos! Si mie imi place ! :)) M-a facut sa ma simt bine in pielea mea cu acest machiaj ! Sincer, eram atat de emotionata :)) incat de abia reuseam sa vorbesc, desi ea este foarte de treaba si draguta. In final, m-am distins si eu si am reusit sa ma relaxez si in final am facut si poze :D .

    A fost o experienta foarte frumoasa! Si sunt bucuroasa ca am cunoscut un om ca ea!

    Kisses and hugs! <3 :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Te prinde f bine acest make up. Iti evidentiaza toate trasaturile frumoase, parca iti luminraza chipul. Si eu am o atractie aparte fata de produsele Vichy. Te imbratisez. Elena

    RăspundețiȘtergere
  4. Koko is the best! Si eu o admir foarte mult pe Koko, este un om deosebit si se vede ca pune pasiune in tot ceea ce face. Felicitari pentru machiaj ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, cand un lucru este facut cu pasiune se observa imediat. Multumesc!

      Ștergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Translate

Popular Posts